Zoekt u een teamspeler die u vanaf uw eerste idee begeleidt tot en met de realisering van uw bouwproject? Dan bent u bij Bouwbedrijf Jonker en Meijerhof aan het juiste adres! Originele ideeën, aandacht voor detail, kostenbeheersing en kwaliteit staan voorop in ons dienstenpakket. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk onze projecten pagina.

Wat doen wij

Ontwerp, bouwvergunning en uitvoering: alle elementen van het bouwproces kunnen wij voor u uitwerken! Het voordeel hiervan is dat het gehele project in handen van één partij ligt. Dit scheelt u een hoop geregel en bijkomende zorgen. Wij zijn ook in te schakelen voor losse elementen van het bouwproces.

ontwerp

Ontwerp

U heeft een idee? Wij werken het uit, komen met suggesties en presenteren een voorlopig ontwerp met een ontwerpbegroting. Vervolgens maken wij in overleg met u het ontwerp definitief en stellen een offerte op. U heeft al een kant en klaar ontwerp? In dat geval kunnen we een offerte maken op basis van de door u aangeleverde stukken.

ontwerp

Bouwvergunning

Als u gaat bouwen of verbouwen heeft u in de meeste gevallen een omgevingsvergunning nodig. Wij kunnen deze aanvraag voor u verzorgen.

ontwerp

Uitvoering

Wij hebben jaren aan praktische ervaring met de uitvoering van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie projecten. Of het nu gaat om de bouw van uw droomhuis, de verbouw van uw bedrijfspand of een nieuwe dakkapel, vakmanschap en service naar de klant staan altijd voorop bij onze werkzaamheden.